Inredningstjänster

 • Nätbaserad Inredningskonsultation  jag hjälper dig att inreda!  Du skickar in bilder och beskrivning av rummet/ hemmet via email. Efter att jag fått den information jag behöver för att på bästa sätt hjälpa dig till ett vackert hem skickas en skriftlig åtgärdsplan med moodboard  möblerings och inköpsförslag.  
 • Presentkort Ge bort ett presentkort!  Vet du någon som önskar sig inredningshjälp?  Jag skräddarsyr ett presentkort till din gåva!  Tex: homstyling, Inredningskonsultation, nätbaserad inredningshjälp, summa för möbelköp i ateljén mm.  Hör av dig så tar jag fram ett förslag!
 • InredningskonsultationVi går tillsammans igenom din bostad och du får förslag och tips på hur du kan förbättra och förändra ditt hem. Jag sammanställer och ger dig ett inredningsförslag med en moodboard och lista på inköpsställen. Pris för 1h inredningstips i ditt hem + 4-6h för arbetstid med sammanställning av moodboard (ett rum) möbleringsförslag,inköpsställen. 
 •                                           
 • Idé och inspiration. Behöver du tips och idéer eller bara ett bollplank? Jag hjälper dig. 590 kr/h.                                               
 • Homestyling. Jag stylar om ditt hem exempelvis till en försäljning för att visa din bostad från den bästa sidan. Storlek och omfattning kommer vi överens om och där efter ges en offert.               
 •  Gardinsömnad. Jag syr dina gardiner och hjälper dig med förslag.                                          
 • Målning och tapetsering.  Jag målar och tapetserar mindre arbeten i samband med tex ett inredningsuppdrag.                     
 • Möbelrenovering. Har du en möbel som behöver målas eller förändras? Jag hjälper dig.                                                 
 • Kom ihåg att jag skräddarsyr alla uppdrag efter dina behov och önskemål. Tveka inte att höra av dig till mig så hjälper jag dig på vägen till ett underbart hem kontor eller arbetsplats.                                                           
 • Kontakta mig på:
 • ellinorpantzar@gmail.com
 • 📞073 573 66 21.