Lite historia

Ja de var där någon stans det började. Jag har alltid varit mycket kreativ och älskar att skapa vackra ting. Jag utbildade mig till skräddare. Där fick jag utlopp för mitt modeintresse och designadeoch konstruerade skräddarsydda kläder. Mitt intresse och kunnande om textil har jag haft stor nytta av även i andra yrkesroller. Jag har hela mitt liv arbetat med färg och form på något vis. Ska jaggenomföra något projekt skissar jag oftast upp allt på papper. Jag vill förmedla en känsla en bild på hur det ska bli och upplevas. Detta ledde till att jag utbildar mig till inredare.
Genom åren har jag lärt mig att måla och tapetsera. Jag tycker inte om att stå bredvid och se på när andra jobbar ...nej jag vill vara med och lära mig mer. 
På fritiden lägger jag den mesta tiden på min familj och så givetvis mitt hem. När vi köpte vårt första hus en gammal sekelskiftsvilla ja då var det bara att kavla upp armarna och börja jobba. Nu är vi inne på vårt andra hus också det en gammal sekelskiftsvilla . Vårt hem är under ständig förändring och renovering men som ni säkert förstår...Det är det roligaste jag vet.
Min idé föds
Jag ville hitta vackra tidsenliga möbler till vårt hus. Eftersom jag älskar fint och gediget hantverk började jag köpa gamla äldre möbler. Med lite kärlek blev möblerna så vackra. Jag renoverade och förnyade med färg och beslag. Att kombinera äldre möbler med lite nyare är en konst men som blir så oerhört charmigt om det görs på rätt sätt. Den äldre möbeln berättar en liten historia för oss, rummet får ett spännande inslag. Genom olika sätt att måla och färgsätta kan du ändra intryck och känsla i ett rum. Samma sak gäller med möbler. Min idé om att öppna en egen firma börjar gro.
Tänk att få arbeta med det roligaste jag vet.

I dag har jag förverkligat min dröm (även om det inte blev ett hotell som jag drömde om som liten)
Jag renoverar och förnyar äldre fina möbler som jag säljer i min ateljé. Genom att renovera äldre möbler får du en unik vara med en hög kvalité till ett bra pris. Dessutom hjälper vi till att värna om vår miljö när gammalt blir "nytt".
Jag skräddarsyr inredningstjänster för ditt hem eller företag.


Välkommen till LaCasaPantzar